20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Ατρόμητος επιβίωσε στο θρίλερ του Περιστερίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ατρόμητος σημείωσε την πρώτη εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-2 του Παναιτωλικού στο Περιστέρι για την 9η αγωνιστική, στο ντεμπούτο του Σάσα ίλιτς στον πάγκο του.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν στους 6 βαθμούς κι έφτασαν τον αποψινό αντίπαλό τους, αφήνοντας πίσω του Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα (έχει παιχνίδι λιγότερο).

Το σκορ στο δραματικό παιχνίδι των δυτικών προαστίων άνοιξε για τα «Καναρίνια» ο Φρεντερίκο Ντουάρτε στο 21΄ από ενέργεια του Τορεχόν, γκολ που κατακυρώθηκε μετά από τρία λεπτά αφού η φάση εξετάστηκε για χέρι του σκόρερ και οφσάιντ.

Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε βελτιωμένος στην επανάληψη και ισοφάρισε στο 49΄ με ένα έξοχο σουτ του Ρομπάιγ εκτός περιοχής.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε δοκάρι στο 72΄ με κεφαλιά από σέντρα του Ντε Μποκ, αλλά ένα λεπτό αργότερα (73΄) εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπρούνο Ντουάρτε και έγραψε το 2-1.

Ο Λιάβας ισοφάρισε σε 2-2 με διαγώνιο σουτ στο 82΄, αλλά ενώ ο αγώνας φαινόταν να οδεύει σε μια τέταρτη ισοπαλία για τον Ατρόμητο, ο Βέργος σκόραρε από πλάγια θέση στο 90΄+1 το 3-2.

Ένα γκολ δεν κατακυρώθηκε παρά ύστερα από οκτώ (!) λεπτά, παρότι ο σκόρερ καλυπτόταν απολύτως, ενώ στο 90΄+11 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό