18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Αστέρας τις ευκαιρίες, αλλά η ΑΕΚ το τρίποντο για το πρωτάθλημα γυναικών []

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά τις πολλές ευκαιρίες για γκολ, ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών. Η «Ένωση» μπορεί να είχε μόλις 3 τελικές, αλλά ήταν αρκετές για να μπορέσει να σκοράρει δύο φορές και να πάρει το τρίποντο με 2-0. Ένα παιχνίδι το οποίο είχε μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκειά του και ο κόσμος μπόρεσε να παρακολουθήσει στο Action 24.

Οι «κιτρινόμαυρες» ήταν απόλυτα εύστοχες και πήραν προβάδισμα δυο γκολ από το πρώτο μέρος σε ισάριθμες φάσεις τους. Η Ένωση βρήκε γρήγορο γκολ στο 11′ με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ της Τζουτζουράκη. Στη συνέχεια το ματς είχε πολλά λάθη και λίγες φάσεις, όμως στο 33′ μετά από λάθος απομάκρυνση της Νεοφύτου, η μπάλα έφτασε στη Νίκα, η οποία έπαιξε κάθετα και η Κόλλια άνοιξε το σκορ με πλασέ

Η ομάδα του Ντράγκαν Κνέζεβιτς ήταν αρκετά πιο δραστήρια επιθετικά στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 62′ η Γούλα δεν βρήκε εστία με δυνατή απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 72′ η Νεοφύτου αστόχησε με κεφαλιά και στο 74′ η προσπάθεια της Γούλα πέρασε άουτ.

Με το τρίποντο αυτό, η ΑΕΚ έφτασε τους 24 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 21 (6ος στη βαθμολογία).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό