17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο αρχηγός Βιεϊρίνια μένει κι επίσημα στον Δικέφαλο για ‘μια τελευταία χρονιά’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
03.07.2023 | 16:45

Η φωτογραφία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια
ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του εμβληματικού αρχηγού, Αντελίνο Βιεϊρίνια, για μια ακόμα σεζόν, την “τελευταία χρονιά” όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Η σημαία μένει στον ιστό της. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο εμβληματικός αρχηγός και πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές αν και έγινε “Έλληνας” όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανανέωσε το συμβόλαιό του και μένει στην Τούμπα για μια τελευταία χρονιά, στην οποία θα κλείσει και την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Βιεϊρίνια έχει φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα συνολικά 303 φορές με απολογισμό 49 γκολ και 43 ασίστ, παίζοντας σε κάθε θέση του γηπέδου, εκτός από φορ και τερματοφύλακας. Με τον Δικέφαλο ο Βιεϊρίνια πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και τριών Κυπέλλων (ένα νταμπλ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο του συμβολαίου του εμβληματικού μας αρχηγού Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος, που έγινε για χάρη του ΠΑΟΚ Έλληνας, ο μεσοεπιθετικός που για τις ανάγκες της ομάδας αγωνίστηκε μέχρι και ως στόπερ, θα τελειώσει την καριέρα του στην Τούμπα, όπως αρμόζει στην ιστορία μας, χαρίζοντας την ποιότητα, την προσωπικότητα και την εμπειρία του για μια τελευταία χρονιά.

Ευχόμαστε να είσαι υγιής και να το απολαύσεις Αρχηγέ!”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό