22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο πήρε το ρόλο της Ουρανίας στις «Άγριες Μέλισσες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι σπουδές στα Οικονομικά και το πάθος με την υποκριτική

Για την προσωπική ζωή και την καριέρα της μίλησε η Αμαλία Καβάλη στην εκπομπή «Ελένη», ενώ αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο που πήρε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός που φέτος εμφανίζεται στη σειρά «Ναυάγιο», αρχικά μίλησε για τις σπουδές της, την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά του MEGA. «Οι γονείς μου δεν πίστευαν ότι το θέατρο και η υποκριτική θα μπορέσουν να με ζήσουν και μου ζήτησαν να σπουδάσω πρώτα κάτι άλλο. Το καταλαβαίνω αυτό το άγχος. Όντως έχω περάσει αρκετή ανεργία, μέχρι να ορθοποδήσω», παραδέχτηκε αρχικά η ηθοποιός, μιλώντας για τις σπουδές που έκανε στα Οικονομικά στην Αγγλία.

Ερωτώμενη πώς δεν έκανε ποτέ πίσω και δεν άφησε την υποκριτική, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή έδωσε εξετάσεις στις δραματικές σχολές στο Λονδίνο. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και επέλεξε να συνεχίσει τις σπουδές της στα Οικονομικά. «Επειδή δεν πέρασα, πίστευα ότι δεν το έχω. Όμως δεν αισθανόμουν ευτυχισμένη, αν και είχα καταφέρει να είμαι σε ένα καλό σημείο. Τότε αποφάσισα να κατέβω στην Ελλάδα και να σπουδάσω υποκριτική», εξομολογήθηκε η Αμαλία Καβάλη και πρόσθεσε ότι «είχα βάλει στόχους και είχα πει, ότι αν δεν καταφέρω στην πενταετία να έχω τη δουλειά μου στρωμένη, θα επιστρέψω στα Οικονομικά».

Οι «Άγριες Μέλισσες» και το «Ναυάγιο»

Την Αμαλία Καβάλη τη γνωρίσαμε στις «Άγριες Μέλισσες» μέσα από τον ρόλο της Ουρανίας. Όπως είπε στην «Ελένη», βρέθηκε στη σειρά τυχαία. «Έκανα ένα σεμινάριο με την Δανάη Λουκάκη, μου είπε για τα δοκιμαστικά, έκανα like στον Λευτέρη Χαρίτο και την άλλη μέρα μου ζήτησε να πάω για κάστινγκ» είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Στέλλα Πετράτου, την οποία υποδύεται στο «Ναυάγιο» του MEGA. Μιλώντας για τον ρόλο της, η ίδια σημείωσε, ότι «η Στέλλα είναι ηθοποιός σε μια εποχή, που σημαίνει ότι είναι επαγγελματίας. Εργάζεται σε έναν σκληρό χώρο και διεκδικεί δικαιώματα. Είναι σημαντικό για εκείνη να κάνει τη δουλειά της, όπως θέλει αυτή. Χαράζει τον δικό της δρόμο».

Η Στέλλα έχασε τον άντρα της στο ναυάγιο και αφού έμαθε, ότι τον έχουν σκοτώσει, άρχισε να ζητά εκδίκησει. «Ο σεναριογράφος επέλεξε να βάλει την αντίδραση της αυτοδικίας σε έναν γυναικείο χαρακτήρα, που δεν το συνδέουμε έτσι κατά βάση. Η βεντέτα έρχεται σε μία γυναίκα, που διεκδικεί να βρει τον δολοφόνο του άντρα της και προσπαθεί να τον κάνει να ομολογήσει, πριν τον σκοτώσει. Η Στέλλα σχεδιάζει μια μεγάλη διαδρομή», είπε σχετικά και συμπλήρωσε: «Η Στέλλα φτάνει στα όρια. Αν και μαθαίνει ότι ο δολοφόνος του άντρα της έχει παιδί, την καταλαμβάνει κάποια μανία. Δεν είναι φτιαγμένη δολοφόνος, δεν έχει ξαναπιάσει όπλο».

Ερωτώμενη αν θα είναι κάποια στιγμή μαζί με τον Βασίλη, τόνισε ότι και οι δύο βρίσκονται σε πένθος. «Τώρα, εάν θα είναι μαζί…», είπε με νόημα αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Εκτός από το «Ναυάγιο» η Αμαλία Καβάλη πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Ο άντρας μου» στο θέατρο «Θησείον». Όπως είπε η ίδια «είναι βασισμένη σε διηγήματα της Ρούμεν Μπουζάροφσκα. Είναι εφτά μονόλογοι μοιρασμένοι σε εμένα και άλλες δύο ηθοποιούς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό