23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Αντρέι αποφασίζει να διεκδικήσει την εξουσία

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνταρακτικές οι εξελίξεις που έρχονται στη σειρά «Η Μάγισσα». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, στις 21:00.

Η επιστροφή της Θεοφανώς στον πύργο των Λασκαραίων, η απόφαση του Αντρέι να διεκδικήσει την εξουσία από τον Μάρκο και η συμμαχία του Τζανή με τους Γερακάρηδες ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας για όλους.

Η Μάγισσα: Δευτέρα 4 Μαρτίου, επεισόδιο 62Η Θεοφανώ προσπαθεί ν’ ανταπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα. Ο ερχομός της θα ταράξει τις, ήδη, διαταραγμένες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη των Λασκαραίων.

Ο Μάρκος οργανώνει τα σαραντίσματα του γιου του και άσχημες αναμνήσεις και φόβοι ξυπνάνε στον πύργο των Λασκαραίων.

 Ο Αντρέι μαζί με τον Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στη σπηλιά του Τζανέτου, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.

Ο Μάρκος αποφασίζει να σταματήσει τον επεκτατισμό των Γερακάρηδων, αλλά ο πόλεμος μεταξύ των δύο οικογενειών είναι πλέον αναπόφευκτος.

Ο Αντρέι ετοιμάζει τη δική του επίθεση στον Μάρκο και οι συνέπειες θα’ ναι απρόβλεπτες.  

Η Μάγισσα: Τρίτη 5 Μαρτίου, επεισόδιο 63Ο Αντρέι προσπαθεί να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων, ως ο νόμιμος διάδοχος του καπετανάτου. Ο δρόμος της προσπάθειας αυτής θα είναι δύσβατος, με δύσκολες αποφάσεις και απρόσμενους συμμάχους.

Η Δαμιανή προσπαθεί να επηρεάσει τον Μιχαήλ πως η Θεοφανώ αποτελεί κίνδυνο για την οικογένειά τους.

Κι ενώ η κατάσταση μεταξύ  των δύο πατριών γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη, ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση για τον γάμο του, που θα φέρει καινούριες φουρτούνες.

Την ίδια στιγμή, όμως, το ένοχο μυστικό του Τζανή αποκαλύπτεται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό