20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ο Αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ διέκοψε τον server για τις τηλεξετάσεις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία αδιανόητη τροπή ενδέχεται να πάρει η υπόθεση με τη διακοπή λειτουργίας του server του Πανεπιστημίου της Αθήνας (ΕΚΠΑ) εάν αποδειχθούν ορθά αυτά που υποστηρίζει μέλος της εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ. 

Ο Παντελής Βαϊνάς – εκπαιδευτικός – ο οποίος συμμετείχε στην επίμαχη κινητοποίηση, των διοικητικών υπαλλήλων και των φοιτητών έξω από το κτίριο λειτουργίας του Server με αποτέλεσμα η διαδικασία των τηλεξετάσεων να διακοπεί για αρκετές ώρες, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ 

Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος και ήταν παρών στην κινητοποίηση των διοικητικών υπαλλήλων και των φοιτητών το πρωί της Δευτέρας (12/02/2024) μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, μετά από διαπραγμάτευση με τους συγκεντρωμένους, διέκοψε τις τηλεξετάσεις, για κάποια ώρα ως μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρία.

Ο συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ συμπλήρωσε μάλιστα πως κανείς από τους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση εναντίον των ιδιωτικών Πανεπιστημίων, δεν μπήκε στο κτίριο αλλά η διακοπή έγινε από τον κ. Ευσταθόπουλο… από μακριά. 

Διαψεύδει ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ 

Ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ Ευστάθιος Ευσταθόπουλος διαψεύδει τα όσα είπε ο συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ λέγοντας πως ο ίδιος όχι μόνο έχει αναλάβει τον συντονισμό των εξ’ αποστάσεων εξετάσεων στο ΕΚΠΑ αλλά και τη διενέργεια της ΕΔΕ, μετά από εντολή του Πρύτανη. Μάλιστα ο αντιπρύτανης, ο οποίος έκανε λόγο για «δολιοφθορά» συμπλήρωσε πως εάν ο κ. Βαϊνάς δεν ανακαλέσει τα όσα υποστήριξε θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. 

Κινητοποίηση για τον υπάλληλο του ΕΚΠΑ 

Φοιτητές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ διαμαρτυρόμενοι για τα πειθαρχικά μέτρα που ελήφθησαν εναντίον του διοικητικού υπαλλήλου του Πανεπιστημίου ο οποίος απειλείται με απόλυση. 

Οι συγκεντρωμένοι έφτασαν μέχρι την είσοδο, άνοιξαν πανό και φώναξαν συνθήματα ζητώντας να μην προχωρήσει η διαδικασία απόλυσης του υπαλλήλου. 

Eurokinissi

Eurokinissi

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό