19.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ο αντίπαλος του Twitter έσπασε το ρεκόρ του πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενου κοινωνικού δικτύου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Threads της Meta ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε 48 ώρες

Ο ανταγωνισμός μεταξύ Threads και Twitter ακόμη δεν ξεκίνησε και τον νέο social media της Meta μετράει ήδη πάνω από 100 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Ο αριθμός αποδεικνύεται κιόλας από τους λογαριασμούς Instagram που συνδέονται με το Thread, καθώς προστίθεται ένας ειδικός αναγνωριστικός αριθμός στο bio του Instagram, o οποίος μετράει κιόλας το μέγεθος της βάσης χρηστών. Πρόκειται για ένα ορόσημο που κατάφερε να ξεπεράσει πολύ πιο γρήγορα από το ChatGPT, το οποίο χρειάστηκε δύο μήνες, για να φτάσει αυτόν τον αριθμό χρηστών. Το Threads δια χειρός Instagram έφτασε αυτόν τον αριθμό μέσα σε μόλις 5 ημέρες από το λανσάρισμά του, όντας πλέον το ταχύτερα αναπτυσσόμενο social media στην ιστορία.

Ο Μαρκ Ζάκεμπεργκ βλέποντας το Threads να διαλύει το ένα ορόσημο χρηστών μετά το άλλο σε χρόνο-ρεκόρ, σχολίασε ότι το λανσάρισμά του “ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας”. Μέσα σε μερικές ώρες έφτασε τα 5 εκατομμύρια χρήστες και μέσα σε μόλις 48 ώρες από το λανσάρισμά του έσπασε και το φράγμα των 70 εκατομμυρίων. Όλα αυτά χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα.

Βέβαια, το Threads έχει ακόμη πολλά να μάθει και να αφουγκραστεί από τους χρήστες, αλλά και πολλά κακώς κείμενα να διορθώσει, όπως είναι η απαραίτητη σύνδεση Instagram λογαριασμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό