16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Αμορίμ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για Ιωαννίδη και Σπόρτινγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρουμπέν Αμορίμ, ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για το ενδιαφέρον που προκύπτει από την ομάδα τους προς το πρόσωπο του Φώτη Ιωαννίδη, με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει στην εν λόγω ερώτηση. Συγκεκριμένα στην καθιερωμένη συνέντευξη που πραγματοποιείται πριν από κάθε αναμέτρηση, βρήκαν την αφορμή για να ρωτήσουν τον Πορτογάλο τεχνικό σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και τους στόχους της.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην Εστρέλα Αμαδόρα, και οι δημοσιογράφοι ρώτησαν επακριβώς, για την σχετική λίστα που υπάρχει στην ομάδα, όπου βρίσκονται οι επιθετικοί που… κοιτούν στο σύλλογο για μια πιθανή μεταγραφή τους εκεί, ρωτήθηκε συγκεκριμένα μάλιστα για τον Ιωαννίδη και την ενδεχόμενη απόκτησή του αλλά το απέφυγε. 

«Φέτος είναι ευκολότερο να κάνω πλάνο, αφού σχεδιάζω με βάση τα χρήματα από το Champions League. Ο σύλλογος είναι μεγαλύτερος από κάθε προπονητή. Προγραμματίζουμε ήδη την προετοιμασία, πού θα γίνει, ποιοι παίκτες μπορούν να φύγουν. Προγραμματίζουμε ό,τι μπορούμε από τώρα και για τα υπόλοιπα θα περιμένουμε επειδή υπάρχει και το Champions League. Φροντίζουμε τα πάντα», απάντησε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πάντως είναι γνωστό σε όλους ότι ο Φώτης Ιωαννίδης, έχει πάρει πραγματικά… φωτιά την φετινή σεζόν, μιας και είναι η παραγωγικότερη σε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα μέχρι και σήμερα. Ενδεικτικά ο Ιωαννίδης, μετράει 20 γκολ και 7 ασίστ με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε 36 εμφανίσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό