23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Αλέξης τρομοκρατεί την Μυρτάλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γη της ελιάς συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, θα είναι πιο ανατρεπτικά από ποτέ.

Η γη της ελιας επομενα επεισοδια: Γεμάτα από ραγδαίες εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, η Γη της Ελιάς και το Sportime έχει το νέο μεγάλο, «Η γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη έχει καταφέρει να κρατηθεί ψηλά στην τηλεθέαση και τα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Αφού πρώτα διαβάσατε πως οι Βρεττάκοι βρίσκονται κοντά στο μακελειό, τώρα σας αποκαλύπτουμε πως η Μυρτάλη θα ζήσει για ακόμη μια φορά στιγμές αγωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο εφιάλτης θα ξαναζωντανέψει καθώς ο Αλέξης δείχνει έτοιμος να την προσεγγίσει και πάλι, γεγονός που την οδηγεί να χάσει τον έλεγχο και την τρομοκρατεί.

Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος γνωρίζει την ήττα από την Αθηνά καθώς δεν θα καταφέρει εν τέλει να αγοράσει το μερίδιο της καθώς εκείνη το μετανιώνει.

Παράλληλα, θεωρεί πως ο Κωνσταντίνος είναι ο λόγος που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την συμφωνία καθώς τον καθυστέρησε με αποτέλεσμα να μην πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα σε αυτόν και την Αθηνά που έμοιαζε σίγουρη για την απόφαση της.

Τέλος, δύσκολες ώρες βιώνει και η Μαργαρίτα που αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά με τον Αλέξη, που δείχνει και πάλι σημάδια που προβληματίζουν, γεγονός που συζητάει με την Αθηνά.

Τι θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η γη της ελιάς (30/12, 21:00)

Η Μαρία είναι προβληματισμένη για την στάση της Αθηνάς που εμμένει στην απόφαση της να πουλήσει το μερίδιο της, όμως η Μυρτάλη είναι αυτή που τελικά θα δώσει την λύση.

Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος αποφασίζει να αναγνωρίσει επίσημα την Αντιγόνη ως μια Βρεττάκου, αγνοώντας όμως πρόκειται για μια παγίδα στην οποία θα πέσει μέσα.

Η Μαρίνα αντιμετωπίζει στα ίσα τον Μάνο, αποκαλύπτοντάς του πως γνωρίζει τα πάντα για τη μικρή του περιπέτεια με την Ζωή και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ με το διαζύγιο ανάμεσα τους να έρχεται πιο κοντά.

Τέλος, η Ιουλία διακοσμεί το νέο σπίτι κι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο.

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό