19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Αλέξης Κουγιας ανέλαβε την αισθητικό που κατηγορείται για παράνομες επεμβάσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Την υπόθεση της 30χρονης αισθητικού, η οποία κατηγορείται πως είχε στήσει παράνομο οικιακό ινστιτούτο αισθητικής και πραγματοποιούσε αισθητικές επεμβάσεις botox με απαγορευμένα σκευάσματα, ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Όπως αναφέρεται σε δήλωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια, η πλευρά της αισθητικού θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση κατά πελάτισσάς της καθώς, σύμφωνα με την ίδια, απείλησε πως θα την καταστρέψει εάν της ζητούσε τα χρήματα που της όφειλε.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρεται:

«Τον επικεφαλής και τους συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου μας επέλεξε η κυρία Χ.Τ., για να την υπερασπιστούμε από την ακραία συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση από μια πελάτισσά της, η οποία αρνήθηκε να την πληρώσει, απειλώντας την ότι, εάν διεκδικήσει τα οφειλόμενα χρήματα, θα την καταστρέψει, αφού εργάζεται στο γραφείο γνωστού δικηγόρου, ο οποίος εμφανίζεται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

​Λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και δεν διαπιστώσαμε να έχει διαπράξει η εντολέας μας οποιοδήποτε αδίκημα, αλλά ανεξαρτήτως αυτού τη Δευτέρα θα συντάξουμε μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταμηνύσεως, τα οποία έχει διαπράξει η ως άνω αναφερομένη εις βάρος της εντολέα μας και θα καταθέσουμε και αγωγή για την προσβολή της προσωπικότητάς της.

​Η εντολέας μας ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι είναι ιατρός, αλλά έχει συμμετάσχει και έχει λάβει διπλώματα από κορυφαία σεμινάρια αισθητικής και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εκατοντάδες κυρίες, οι οποίες προσέφυγαν στο ινστιτούτο της με εξαιρετικά αποτελέσματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό