17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Αζάρ επιλέγει τους δικούς του GOAT και ψηφίζει… γαλλικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Εντέν Αζάρ επιλέγει τους… καλύτερους ανάμεσα στους καλύτερους σε ένα μοναδικό κουίζ εντός αγωνιστικού χώρου! Ο Αζάρ μπορεί, να έχει αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά δρόμενα αλλά, οι απόψεις του για τους καλύτερους… σοκάρουν!

Συγκεκριμένα το γύρω των social media κάνει το βίντεο όπου φαίνεται να λύνει τις ποδοσφαιρικές απορίες ενός δημοσιογράφου, επιλέγοντας ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη-αλλά και σε αυτόν τον καλύτερο.

Νικητής του κουίζ; Ο «θρύλος» Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος πέρασε από… σαράντα κύματα μέχρι να αναδειχθεί νικητής και «πέταξε» από το παιχνίδι τους κορυφαίους goat Μέσι, Ρονάλντο και τον «μάγο» Ροναλντίνιο! Ακόμη, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να του βάλει το δίλλημα ανάμεσα σε εκείνον και τον Νειμάρ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να είναι απόλυτος και να ψηφίζει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ!

Ο Βέλγος, είχε βρεθεί ξανά στα αγωνιστικά δρώμενα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μαζί με όλους τους πρώην «αστέρες» της ελίτ σκηνής του ποδοσφαίρου όντας αντίπαλος με τον Κακά και το Ντρογμπά. Η ομάδα του, για τα πρακτικά νίκησε με 7-5 την αντίπαλη, με εκείνον να δείχνει άπλετα το ταλέντο το στις… χαλαρές στιγμές του στον αγωνιστικό χώρο σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό