18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο «ήρωας» Πέρι έστειλε την Λιόν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας αναπάντεχος ήρωας έστειλε την Λιόν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, απέναντι στο Στρασβούργο. Ο Λούκας Πέρι έπιασε δύο πέναλτι και έδωσε την πολύ σημαντική πρόκριση (0-0 κανονική διάρκεια) στην ομάδα του Πιέρ Σέιτζ, σε παιχνίδι που μεταδόθηκε ζωντανά απ’ το Action 24.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός «μονόλογος» για τους γηπεδούχους. Το πρώτο ημίχρονο δεν μας δίδαξε και πολλά. Ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ του νεοαποκτηθέντα Μπενραχμά (8′) ήταν και η καλύτερη φάση.

Το δεύτερο μέρος ήταν πιο ζωντανό. Ο Κακερέ έχασε τεράστια ευκαιρία απ’ το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να καταλήγει μόλις λίγα εκατοστά πάνω απ’ την εστία του Μπελαρού. O Mπενραχμά, που ήταν και ο πιο δραστήριος, παραλίγο να σκοράρει από εκτέλεση κόρνερ, με την εκτέλεσή του να βρίσκει το δοκάρι.

Τελευταία χαμένη φάση με το κόψιμο του Μουανγκά, λίγο πριν την εκτέλεση πάλι του Αλγερινού. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, αφού δεν υπήρχε παράταση κι εκεί έλαβε δράση ο, μέχρι στιγμής άφαντος, Λούκας Πέρι, που απέκρουσε τις εκτελέσεις των Ντιλέιν και Περίν και έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Την Τετάρτη 28/2 μπορείτε να παρακολουθήστε τον προημιτελικό αγώνα ανάμεσα στη Ρουέν και τη Βαλενσιέν, αποκλειστικά από το Attica TV.

Ενδεκάδες: Λιόν (Πιέρ Σέιτζ): Πέρι-Μέιτλαντ Νάιλς,Ο’Μπρίεν,Τσαλέτα Τσαρ,Ταλιαφίκο-Κακερέ,Μάτιτς,Μανγκαλά-Νουαμά,Λακαζέτ,ΜπενραχμάΣτρασβούργο (Πατρίκ Βιεϊρά): Μπελαρού-Περίν, Ντουκουρέ,Σισοκό-Ντιλέιν,Σο,Μουανγκά,Τζίλμπερτ-Άνχελο,Γκαμεϊρό,Μπάκουα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό