16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο έρωτας του Μάρκου με τη Μάγισσα και ο ημίγυμνος Ροϊλός «τρέλαναν» το Twitter

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης είναι η νέα αγάπη της Έλλης Τρίγγου στη Μάγισσα και το νέο crush του Twitter. 

Στη Μάγισσα τα πάθη, η απιστία, η ζήλια, μπήκαν σε πρώτο πλάνο. Ήδη ξεκίνησε το love story της μικρής μάγισσας με τον Μάρκο που μοιάζει με παραμύθι, με τον ηθοποιό που τον υποδύεται μαζί με τον Αναστάση Ροϊλό να γίνονται οι άντρες που αγαπά περισσότερο το Twitter. Η τολμηρή σκηνή του Αναστάση όμως προκάλεσε μία επιπλέον αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό.

https://www.instagram.com/p/CxYn002LUtV/Τα αγόρια της Μάγισσας προκαλούν πανικό

Στα 3 πρώτα επεισόδια της Μάγισσας γνωρίσαμε το κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο της εποχής, τους προύχοντες και τους πειρατές, τον μικρό εμφύλιο που επικρατεί στην Μάνη για να επικρατήσει ο δυνατότερος. Καλά όλα αυτά, αλλά τώρα μπήκαμε στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας μας. Στις προσωπικές αισθηματικές ιστορίες.

https://www.instagram.com/p/Cxn2KmpIH3T/

Και μετά τα δύο πρωταγωνιστικά ζευγάρια, την Κατερίνα Λέχου με τον Γιώργο Γάλλο και τον Τάσο Νούσια με την Μαρκέλλα Γιαννάτου, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το love story ενός ζευγαριού το οποίο και θα καθορίσει τη σειρά.

Τον έρωτα της μικρής μάγισσας Θεοφανώς – Έλλης Τρίγγου με τον Μάρκο Λάσκαρη – Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη. Η σταχτοπούτα και ο πρίγκιπας.

Εκείνος την γνωρίζει από παιδί και αναγκάστηκε να παντρευτεί την κόρη των Γερακάρηδων για να μπορέσουν να μονιάσουν οι δύο μεγάλες οικογένειες της Μάνης. Η δολοφονία του γιου του άλλαξε τα δεδομένα. Και ο Μάρκος βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Θεοφανώς. Ήδη ξεκίνησε να της δείχνει τα αισθήματά του. Και το Twitter επικρότησε τη νέα μεγάλη αγάπη που μόλις γεννήθηκε. Από τους φανς είναι ένα μεγάλο «ναι».

Αυτή η σχέση μοιάζει εξαρχής να είναι καταστροφική. Αλλά μπορεί τελικά να μην είναι. Θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια, καθώς ένα όραμα της Θεοφανώς, κινητοποιεί τον Μάρκο που σώζει τη ζωή του πατέρα του.

Το νέο ειδύλλιο μονοπώλησε τα σχόλια, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Αντρέι, ο Αναστάσης Ροϊλός, ημίγυμνος για να κάνει το μπάνιο του. Και στα socia media επικράτησε πανικός. Οι δύο ηθοποιοί έχουν ξεσηκώσει τον γυναικείο πληθυσμό τις τελευταίες ημέρες.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό