27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Έλληνας που οδήγησε τους Κροάτες χούλιγκαν στο σημείο της συμπλοκής

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του 43χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού, που συνελήφθη σήμερα στου Γκύζη,  καθώς ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους εμπλεκόμενους στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής.

Ο 43χρονος, ταυτοποιήθηκε από βίντεο που έχει στην διάθεση τους οι αρχές όπου διακρίνεται φορώντας κράνος, να οδηγεί τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στον τόπο της αιματηρής συμπλοκής. Την συμμετοχή του είχε παραδεχθεί και ο ίδιος με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο είναι ο καθοδηγητής που φαίνεται μπροστάρης και με ρόπαλο στα χέριαοδηγεί την ομάδα των χούλιγκαν της Ντιναμό. Κάποια στιγμή, σταματάει την κυκλοφορία και έναν διερχόμενο οδηγό. Τον αναγκάζει με νοήματα να κάνει όπισθεν και να φύγει. Συνεχίζει να καθοδηγεί τον όχλο και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται στο βάθος η συμπλοκή που ξεκινάει.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τον Alpha τον εντάσσει στην ομάδα των εγκεφάλων της επίθεσης, και πιστεύει ότι υπέδειξε στους Κροάτες τον τρόπο με τον οποίο θα έρθουν στην Ελλάδα, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι αυτός που τους εφοδίασε με μαχαίρια, σουγιάδες και λοστούς.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για γνωστό χούλιγκαν, με πλούσιο παρελθόν στην οπαδική βία, ο οποίος μάλιστα είχε τραυματιστεί τον περασμένο Δεκέμβριο σε συμπλοκή έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό