21.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ο Άρης έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό (1-1) στο Χαριλάου

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να φθάσουν στην ανατροπή του σκορ και απομακρύνονται από την κορυφή της βαθμολογίας

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος, μένοντας πίσω στη βαθμολογία.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Λορέν Μορόν στο 50ό λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Ελ Κααμπί ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό (53′), όμως ο Μαροκινός φορ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, η οποία έμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Φορτούνη να φτιάχνει φάσεις για τους συμπαίκτες, όπως συνέβη στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως το τέρμα του Γιόβετιτς, ακυρώθηκε από το Var λόγω φάουλ του Ζελσόν Μαρτίνς.

Ο Μεντιλίμπαρ είχε δώσει οδηγία για πίεση ψηλά και μία κόντρα επίθεση ο Έσε σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Κουέστα έκανε εντυπωσιακή απόκρουση. Το πρόβλημα του Άρη ήταν το κέντρο, αφού αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα, με τον Ολυμπιακό να έχει δοκάρι με τον Ιμπόρα, ύστερα από κόρνερ του Φορτούνη. Η ατυχία χτύπησε ξανά τους φιλοξενούμενους, αφού ύστερα από καραμπόλα μέσα στην περιοχή του Άρη, με τον Οντουμπάτζο να διώχνει τη μπάλα αυτή να βρίσκεται στον Ελ Κααμπί, καταλήγοντας στο δοκάρι (46′). Ένα λεπτό αργότερα ο Άρη στην πρώτη του οργανωμένη επίθεση έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς το δεξί σουτ του Φετφατζίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τζολάκης, με το 0-0 να μένει στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Τα επόμενα 45 λεπτά ήταν εντελώς διαφορετικό σενάριο, καθώς οι Θεσσαλονικείς πήραν το προβάδισμα με γκολ του Μορόν στο 50′, κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Ολυμπιακό από εκεί και πέρα να επιτίθεται κατά κύματα. Για καλή τους τύχη οι Πειραιώτες ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πολύ γρήγορα, αφού ο Μαρτίνς βρέθηκε αριστερά του Κουέστα, έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας των κίτρινων απέκρουσε και ο Ελ Κααμπί έσπρωξε τη μπάλα προς τα δίχτυα για το 1-1. Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Φορτούνη και τον Ελ Κααμπί, ο Άρης έπαιρνε ψυχολογία όσο περνούσε η ώρα, αν και χρειάστηκε να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις ο Κουέστα και τελικά το σκορ παρέμεινε αναλλοίωτο, με τον Ολυμπιακό να μένει στους 68 βαθμούς και να βλέπει τον στόχο του πρωταθλήματος να απομακρύνεται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό