18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Άντονι της… ρουλέτας, ίδια γκολ με τον Μαυροπάνο το 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1 και βρίσκονται στην 7η θέση με 31 βαθμούς, ενώ λίγες βδομάδες νωρίτερα, αποκλείστηκαν από την Ευρώπη.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στα γκολ. Έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση στο αγγλικό πρωτάθλημα (μαζί με την Κρίσταλ Πάλας) και αντιμετωπίζει θέμα στην επίτευξη τερμάτων από την περσινή σεζόν.

Ένας παίκτης που είχε αποκτηθεί για να δώσει βοήθειες στην επίθεση, είναι ο Άντονι. Ο Βραζιλιάνος είχε κάνει τρομερά πράγματα στον Άγιαξ, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο Μάντσεστερ. Μπορεί ο ίδιος να είχε γίνει κάτοικος Αγγλίας ως μία πολύ μεγάλη μεταγραφή, όμως τα στατιστικά του δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Ο Άντονι αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια της Premier League το 2023. Ο απολογισμός του; Μόλις 1 γκολ. Για έναν επιθετικό που είχαν δαπανηθεί περίπου 95 εκατομμύρια ευρώ, σίγουρα είναι ένα νούμερο άκρως απογοητευτικό.

Μετά από 1.5 χρόνο παρουσίας στο Ολντ Τράφορντ, όλοι τον θυμούνται για την ανούσια ντρίπλα «ρουλέτα» που είχε κάνει. Μία ενέργεια που μόνο… ενόχληση είχε προκαλέσει στον Έρικ Τεν Χάαγκ.

Ουσιαστικά ο Άντονι τελείωσε τον χρόνο στο αγγλικό πρωτάθλημα με τον ίδιο αριθμό γκολ όπως ο Ντίνος Μαυροπάνος. Ποια η διαφορά; Ο Έλληνας αμυντικός σκόραρε στις 28/12 και είχε πάει στην Premier League πριν λίγους μήνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό