17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Άλμπον πήρε το «θρίλερ» του εικονικού αγώνα της F1 στην πίστα του Ιντερλάγκος

Ειδήσεις Ελλάδα

«Φρένο» στον Σαρλ Λεκλέρκ έβαλε ο Αλεξάντερ Αλμπον.

Ο Ταϊλανδός πιλότος της Red Bull ήταν ο νικητής του εικονικού αγώνα-θρίλερ της Formula 1 στην πίστα του Ιντερλάγκος (Βραζιλία), την Κυριακή (3/05), στον οποίο μεταξύ άλλων έλαβαν μέρος και οι Βρετανοί παίκτες του κρίκετ, Μπεν Στόουκς και Στούαρτ Μπρόαντ.

Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari δεν κατάφερε να φτάσει στην τρίτη σερί νίκη του, μετά από αυτές που πέτυχε στην Κίνα και στο Βιετνάμ.

Η νίκη του Αλμπον, μάλιστα, έναντι του αντιπάλου της Ferrari έδωσε στην Red Bull κάτι για να γιορτάσει σε μια ημέρα που θα έπρεπε να είχε σημαδευτεί με την επιστροφή του Μαξ Φερστάπεν στο γκραν πρι της πατρίδας του (Ολλανδία), μετά από 35 χρόνια απουσίας.

Η σεζόν στην F1 για το 2020 δεν έχει ακόμη ξεκινήσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, που έχει επιφέρει το «λουκέτο» στον αθλητισμό στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, με τον αναβαλλόμενο αγώνα στο Ζάντβουρτ να αποτελεί ένα από τα πολλά «θύματα» του ιού.

Η διάταξη στην πίστα της Βραζιλίας, με όλους τους οδηγούς να ανταγωνίζονται στο διαδίκτυο από την άνεση των σπιτιών τους, επιλέχτηκε από τους θαυμαστές, επειδή το Ζαντβουρτ δεν εμφανίζεται στην έκδοση του βιντεοπαιχνιδιού 2019.

Ο Άλμπον, ο οποίος συγκρούστηκε με τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον, στον προτελευταίο γύρο του πραγματικού Βραζιλιάνικου αγώνα, το 2019, ενώ έτρεξε δεύτερος, δεν έκανε σημαντικά λάθη σε μια μάχη μεταξύ των τροχών.

Από την πλευρά του ο Λεκλέρκ, είχε το προβάδισμα σχεδόν σε κάθε γύρο, αλλά επέλεξε τα σκληρά ελαστικά στο πιτ στοπ του, ενώ ο οδηγός της Red Bull ήρθε αργότερα για τα «φορέσει» τα μεσαία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό