18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Άλεξιτς «χάλασε» τα σχέδια του Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πανσερραϊκός έχει μάθει να παλεύει μέχρι το τέλος των παιχνιδιών του και το ίδιο έκανε κόντρα στον Άρη, προκειμένου να φύγει χαμογελαστός από το γήπεδο. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ανοίξει το σκορ με υπέροχο γκολ του Λορέν Μορόν στο 52′, ωστόσο ο Άλεξιτς φρόντισε να ισοφαρίσει για την ομάδα του στο 91′ και να διαμορφώσει το τελικό σκορ, σε ένα παιχνίδι που ήταν για την 21η αγωνιστική της super league.

Το ματς: 

Οι δύο ομάδες είχαν μπει ευδιάθετες στον αγωνιστικό χώρο, με τον Άρη να είναι αυτός που είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα χέρια του. Τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και οι «κίτρινοι», είχαν φτάσει κοντά στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Χόβαν και Κουέστα, είχαν κρατήσει ανέπαφες τις εστίες τους.

Μόλις 7′ λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άρης μπόρεσε να πάρει προβάδισμα με ένα εξαιρετικό γκολ του Λορέν Μορόν, ο οποίος το αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό. Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να ήταν μπροστά στο σκορ, ωστόσο ο Πανσερραϊκός είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσε να αντιδράσει.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν τα παράτησε και με γκολ του εξαιρετικού Κόστα Άλεξιτς στο 95′, μπόρεσε να ισοφαρίσει το ματς και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Πηλέας, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννλιδης, Στάικος, Ουεντραογκό, Ντανκερλούι, Τομάς, Ουάρντα, Μπετανκόρ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Mοντόγια, Μπράμπετς, Βέλεθ, Οντουμπάτζο, Βερστράτε, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό