19.7 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο Άλβες επαίνεσε τον τρόπο δουλειάς του Αλμέιδα με αποθεωτική ανάρτηση

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
09.03.2023 | 16:35

INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει βάλει την ΑΕΚ σε πορεία πρωταθλητισμού από την πρώτη του κιόλας σεζόν στην Ελλάδα και ο Μπρούνο Άλβες θέλησε να αποδώσει τα του Καίσαρος των Καίσαρι μέσω ενθουσιώδους ανάρτησής του στον Instagram για τον Αργεντινό.

Το χρωστούμενο εδώ και καιρό παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πλέον παρελθόν για την ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν το απόγευμα της Τετάρτης (08/03) με 1-0 στο Περιστέρι σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League και να επιστρέφουν στην κορυφή, με +1 έναντι του δεύτερου Παναθηναϊκού.

Το γεγονός μάλιστα πως διεκδικούν το πρωτάθλημα εμφανίζοντας μία εξαιρετική εικόνα πάνω στο χορτάρι στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, έχει κάνει πάρα πολλούς να το πιστώνουν στον Ματίας Αλμέιδα, με τον Μπρούνο Άλβες να είναι ένας εξ αυτών.

Απόδειξη η αποθεωτική του ανάρτηση στο Instagram για τον προπονητή της Ένωσης, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να δημοσιεύει κοινή φωτογραφία τους από το ματς με τον Ατρόμητο και να τη συνοδεύει με τα ακόλουθα λόγια:

“Υπάρχουν πράγματα που μπορείς μόνο να αισθανθείς και όχι να εξηγήσεις, έχει να κάνει με το όταν πράττεις αντί να λες. Το οραματίζεσαι, το πιστεύεις και μετά το βάζεις μέσα στην πρακτική σου. Όλα σ’ ένα. ΑΕΚ”.

σχετικα αρθρα

Η ΑΕΚ έκανε τεράστια ανατροπή στο πρωτάθλημα και τώρα πρέπει να την διατηρήσει

Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1: Με σούπερ Τσούμπερ πέρασε από το Περιστέρι και πάτησε στην κορυφή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό