20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Άγιαξ αποζημιώνει τους οπαδούς που ταξίδεψαν για την αναμέτρηση με τη Χέρκουλες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άγιαξ γνώρισε την… ντροπιαστική ήττα 3-2 από τη Χέρκουλες, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος, και αποκλείστηκε από το κύπελλο.

325 φίλαθλοι του Αίαντα ταξίδεψαν για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση και να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Η διοίκηση αποφάσισε να αποζημιώσει τους φίλους του Άγιαξ για τον πόνο που βίωσαν και ανέλαβε να καλύψει τα έξοδά τους. αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδά τους.

«Εξαιτίας της φτωχής απόδοσης της ομάδας, βιώσατε μία οδυνηρή εμπειρία παρακολουθώντας το Χέρκουλες – Άγιαξ. Μοιραζόμαστε τον πόνο και ντρεπόμαστε πολύ.

Σε συνεννόηση με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, πήραμε την απόφαση να αποζημιωθούν όλοι οι οπαδοί μας που αγόρασαν εισιτήριο για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.

Η κάλυψη των εξόδων περιλαμβάνει όχι μόνο το κόστος του εισιτηρίου αλλά και των μεταφορικών. Το ποσό που πληρώσατε θα πιστωθεί σύντομα στο λογαριασμό μας.

Αυτή η αποζημίωση δεν αφαιρεί την ανάμνηση μίας επώδυνης βραδιάς, όμως το να μην κάνουμε τίποτα, δεν ήταν επιλογή. Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή σας υποστήριξη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό