20 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Άγγελος Τσιγκρής επαναφέρει το αίτημα για 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό στην Πάτρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής στην Πυροσβεστική Ακαδημία Άγγελος Τσιγκρής, επανέφερε παλαιότερο αίτημά του, με το οποίο ζητούσε τη δημιουργία δεύτερου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα, η οποία διαθέτει μόνο έναν πυροσβεστικό σταθμό, που δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες πυροπροστασίας της ευρύτερης περιοχής.

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής στις 4.2.2020 είχε ζητήσει από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη -από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής- τη δημιουργία δεύτερου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα, ενώ στις 27.5.2021 είχε καταθέσει και σχετική Ερώτηση στη Βουλή (Αριθμός πρωτοκόλλου: 6885 / 27.5.2021).

*Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό