23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Ούτε ταχυδρομικό περιστέρι δεν έστειλε το Mega για εκπομπή το Σαββατοκύριακο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρουσιάστρια για το δοκιμαστικό που έκανε στο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» και την φημολογούμενη πρόταση για εκπομπή

Για δοκιμαστικό που έκανε στο τηλεπαιχνίδι «5Χ5», αλλά κι αν έχει δεχτεί πρόταση από το Mega για την νέα τηλεοπτική σεζόν, απάντησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές, ότι έχω κάνει. Νομίζω ότι δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση ή αν έχει βγει, δεν την ξέρω εγώ ή αν βγήκε κι έχουν αποφασίσει, δεν είμαι εγώ, δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Διαβάζω στα site, ότι πήγε πολύ καλά. Ούτως ή άλλως είναι ένα concept, που αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να είμαι μέλος του. Ο Μάρκος είναι μια σχολή από μόνος του. Άλλα πράγματα κάνω εγώ κι άλλα ο Μάρκος. Δεν με αγχώνει καθόλου. Ο καθένας μπορεί να δώσει την αλήθεια του. Αυτό το κομμάτι της σύγκρισης γενικότερα είναι αστείο πια» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη σχετικά με το τηλεπαιχνίδι «5Χ5».

Ερωτηθείσα αν έχει δεχτεί πρόταση για την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε ότι «το διάβασα κι εγώ και πραγματικά ούτε αναπάντητη και ούτε ταχυδρομικό περιστέρι δεν έχει στείλει το Mega. Δεν μου έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση. Αν θα με ενδιέφερε αυτή η ζώνη κι αυτό το είδος εκπομπής, που το έχω ξανακάνει, σαφέστατα. Αλλά δεν μου έχει γίνει πρόταση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό