16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ουνιόν Βερ. 1-1: «Μοιρασιά», αμφότερες με ελπίδες πρόκρισης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπράγκα υποδέχθηκε την Ουνιόν Βερολίνου στο «Μουνισιπάλ ντε Μπράγκα», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να επικρατήσει και με τον βαθμό της ισοπαλίας οι Πορτογάλοι πάνε στην Ιταλία, για την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Νάπολι που θα κρίνει την πορεία τους. 

Πρώτο ημίχρονο 

Μεγάλη ευκαιρία για την γηπεδούχο να ανοίξει το σκορ στο 28΄ , με την κεφαλιά του Τζαλό να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ρένοβ.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, η Μπράγκα έμεινε με 10 παίκτες, με τον Σικού Νιακατέ να δέχεται απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. 

Τα κενά της αποβολής του δημιούργησαν προβλήματα στην ομάδα του και στο 42΄  ο  Ρουσιγιόν τροφοδότησε τον Γκόζενς που κατάφερε να νικήσει τον Ματέους με δυνατό σουτ εντός περιοχής.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι παραπονέθηκαν έντονα για χέρι του Λέιτε, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε παράβαση.

Δεύτερο ημίχρονο 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά για τους Πορτογάλους που πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο  51′ . Το δυνατό σουτ του Τζαλό δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Ρένοβ και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα της, η Ουνιόν Βερολίνου δεν μπόρεσε να επικρατήσει κόντρα στην Μπράγκα και με τον βαθμό της ισοπαλίας οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση, χωρίς καμία να είναι ικανοποιημένη.  

Τζένη Παπαδοπούλου 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό