16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Ουδείς έχει καταφέρει στο ποδόσφαιρο αυτά που έχει πετύχει ο Φλορεντίνο Πέρεθ’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
31.12.2023 | 22:40

Ο Κάρλο Αντσελότι σε ματς της Ρεάλ στο Champions League απέναντι στην Ουνιόν | 12 Δεκεμβρίου 2023
@2023 MARKUS SCHREIBER/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο ιδιαίτερο χάρισμα που έχει ο Φλορεντίνο Πέρεθ που του επιτρέπει να κρατάει την Ρεάλ στην κορυφή, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του πως θα είναι επιτυχημένο και το μέλλον των μερένγκες.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την Ρεάλ και αυτό φαίνεται τόσο από το γεγονός πως είναι η ομάδα στην οποία έχει δουλέψει σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (κατακτώντας έναν τίτλο Champions League σε κάθε θητεία του) όσο και στο ότι επέλεξε να ανανεώσει μαζί της μέχρι το 2026 και να αρνηθεί την πρό(σ)κληση της εθνικής Βραζιλίας.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη σχέση στοργής μεταξύ του Ιταλού και των Μαδριλένων είναι φυσικά ο Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον “Καρλέτο” να μη διστάζει να πλέξει το εγκώμιο του προέδρου των μερένγκες μέσω συνέντευξής του στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

“Τον θεωρώ έναν αρχηγό της οικογένειας και έναν άνθρωπο που στο ποδόσφαιρο έχει πετύχει όσα δεν έχει μπορέσει να κατακτήσεις κανείς άλλος.

Συνεχίζει να έχει ένα πολύ ισχυρό κίνητρο επειδή είναι ο πρώτος οπαδός αυτού του συλλόγου. ΄Ηταν από μικρό παιδί και αυτό του επιτρέπει να τρέφει μία ξεχωριστή αγάπη για αυτή τη φανέλα.

Κρατάει τον σύλλογο στην κορυφή. Αυτό που έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια είναι πολύ σημαντικό για την Ρεάλ, όπως ακριβώς και αυτό που έκανε ο Σαντιάγο Μπερναμπέου τον προηγούμενο αιώνα, τη δεκαετία του ’50”, τόνισε ο προπονητής της Ρεάλ για να προσθέσει αναφορικά με το μέλλον της Ρεάλ:

“Έχει μεγάλο μέλλον. Το παρελθόν έχει ήδη γραφτεί και εμείς τώρα γράφουμε το παρόν. Το κυριότερο είναι πως έχει μέλλον με μία ομάδα πολύ νέα και με παίκτες με μεγάλο ταλέντο.

Θα είναι επιτυχημένο το μέλλον αυτού του συλλόγου, όπως ήταν το παρελθόν και όπως είναι το παρόν του. Με τη γενιά των νέων παικτών που αναδύονται, το μέλλον της Ρεάλ θα είναι γεμάτο επιτυχίες”.

σχετικα αρθρα

Ο Αντσελότι παραμένει κι επίσημα στον πάγκο της Ρεάλ μέχρι το 2026

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό