30 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Ουδείς Έλληνας ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή συλληφθέντες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος να διεκδικήσει το έβδομο ευρωπαϊκό της ιστορίας του είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR. Παίζοντας τρομερή άμυνα κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε, η οποία δεν πέρασε ούτε μία φορά μπροστά στο σκορ στον ημιτελικό και έτσι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (νίκησε τον Ολυμπιακό) θα παλέψει για την κορυφή της Ευρώπης.

Από την Παρασκευή έχουν γίνει αρκετά επεισόδια στο Βερολίνο, όπου βρίσκονται οπαδοί των ελληνικών ομάδων, αλλά και της Φενέρ και της Ρεάλ. Σύμφωνα με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από γερμανικό μέσο ενημέρωσης, το βράδυ του Σαββάτου (25/05) υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε φίλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού AKTOR. 

Η επιβεβαίωση του Γιάννη Βρούτση μετά τα επεισόδια

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, βρίσκεται στο Βερολίνο για τον μικρό και μεγάλο τελικό του Final Four, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις και να επιβεβαιώνει ότι ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή συλληφθέντες, δεν υπάρχουν Έλλληνες οπαδοί.

Διαβάστε όσα είπε: «Από νωρίς το πρωί, με τη βοήθεια της Πρέσβειρας μας στο Βερολίνο, Μάρας Μαρινάκη, κινηθήκαμε συντονισμένα για να εξακριβώσουμε από τις γερμανικές αρχές τί ακριβώς συνέβη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα. Έπειτα από πολύωρες επαφές επιβεβαιώνουμε επίσημα ότι ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες. Όσοι Έλληνες προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ όσοι δέχθηκαν πρώτες βοήθειες υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις και αποχώρησαν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό