16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οριστικό «διαζύγιο» από τη μουσική βιομηχανία για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ανάρτηση φωτιά στα κοινωνικά δίκτυα έκανε η άλλοτε πριγκίπισσα της ποπ των 90’s, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει τις φήμες που κυκλοφορούν για επιστροφή της στη μουσική με νέο άλμπουμ.

Η τραγουδίστρια της ποπ ανέβασε μια αρκετά αινιγματική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η οποία απεικονίζει τον αποκεφαλισμό του Αγίου Ιωάννη του βαπτιστή βάζοντας μια και καλή τέλος στις φήμες που τη θέλουν να συνεργάζεται με μάνατζερ και δισκογραφικές.

Η λεζάντα της φωτογραφίας είχε έντονο ύφος στην οποία απευθύνεται στους καλοθελητές της «Για να ξεκαθαρίσουμε, τα περισσότερα νέα είναι σκουπίδια. Λένε συνέχεια, ότι απευθύνομαι σε τυχαίους ανθρώπους για να κάνω ένα νέο άλμπουμ. Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική βιομηχανία», έγραψε στη δημοσίευσή της.

Δείτε την ανάρτηση

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν γράφω, γράφω για πλάκα ή γράφω για άλλους. Για όσους από εσάς έχετε διαβάσει το βιβλίο μου, υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε για εμένα».

Αποκάλυψε ωστόσο, πως αν και δεν πρόκειται να μπει ξανά στο στούντιο, τα τελευταία δύο χρόνια έχει γράψει πάνω από 20 τραγούδια για άλλους. «Είμαι στιχουργός-φάντασμα και το απολαμβάνω τόσο πολύ», εξήγησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό, τα δημοσιεύματα του περιοδικού Page Six και αλλά και της αμερικανικής US Sun επέμεναν ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρόκειται να επιστρέψει στη μουσική βιομηχανία και μάλιστα ότι έχει ήδη προσλάβει τραγουδοποιούς όπως η Charli XCX και η Julia Michaels για να τη βοηθήσουν να γράψει τα νέα της τραγούδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό