16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οριστικό: Έρχεται Ελλάδα ο Κάρμο για Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες του deal των δύο μεριών. Για τον 24χρονο στόπερ έχουν ήδη προγραμματιστεί η αεροπορική πτήση για την Ελλάδα, αλλά και οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει και να γίνει με κάθε επισημότητα παίκτης των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τον πάρουν ως δανεικό για τους επόμενους 6 μήνες, καταβάλλοντας το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ στον πορτογαλικό σύλλογο. Παράλληλα, η Πόρτο θα λάβει άλλες 250 χιλιάδες ευρώ σε περίπτωση που η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League.

Περαιτέρω, το συμβόλαιο της συμφωνίας θα περιλαμβάνει μία ρήτρα ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ολυμπιακό, εφόσον θελήσει να τον αγοράσει από τους «δράκους» μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του. Ο Πέδρο Άλβες, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ταξίδεψε την Τετάρτη (24/01) στην Πορτογαλία, με σκοπό να… φέρει τον Κάρμο στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως η Πόρτο επιθυμούσε να βρει πρώτα τον αντικαταστάτη του, προτού του επιτραπεί να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η ρήτρα αγοράς του είναι τόσο υψηλή, καθώς το πορτογαλικό κλαμπ τον είχε αγοράσει για 20 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα, εκεί όπου είχε συνεργαστεί φυσικά με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό