21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Οργή Λύτρα για Κολωνό: «Απαράδεκτη η εισαγγελική πρόταση!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ως «απαράδεκτη» χαρακτήρισε ο δικηγόρος της μητέρας του 12χρονου θύματος βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης στον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας, την εισαγγελική πρόταση που την έκρινε ένοχη για διακεκριμένη μαστροπεία και διακεκριμένη πορνογραφία.

Ειδικότερα, ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News» αναφορικά με την εισαγγελική πρόταση, η οποία έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων, σημειώνοντας πως «θυμηθείτε με, αυτή η πρόταση δεν θα σταθεί στο δικαστήριο».

«Τα περισσότερα πράγματα από αυτή τη δικογραφία είχαν διαρρεύσει, άρα τα στοιχεία της δικογραφίας είναι συγκεκριμένα. Από εκεί και μετά, η εισαγγελέας, όχι μόνο μας αιφνιδίασε, αλλά πρόκειται για μία απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση» τόνισε ο γνωστός δικηγόρος για την εξέλιξη της δίκης στην υπόθεση του Κολωνού.

«Ανέφερε ότι δέχεται αυτά που είπε η 12χρονη, και ξαφνικά αφού τα δέχεται, έχουμε απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τον πρώτο κατηγορούμενο για τον βιασμό, άρα πώς το δέχεται όταν η ίδια η ανήλικη είπε πως τη βίασε και το περιέγραψε» συνέχισε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

«Ρίχνει την ευθύνη της μαστροπείας στη μητέρα»

«Ζήτησε την τιμωρία του πρώτου κατηγορούμενου για τη μαστροπεία, αλλά όχι με οικονομικό αντάλλαγμα, με διευκόλυνση, δηλαδή ζήτησε να τιμωρηθεί για μαστροπεία, αλλά χωρίς να υπάρχει οικονομικό αντάλλαγμα και να εισπράττει χρήματα» πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

«Επίσης, κάτι πολύ σοβαρό που δεν έχει ακουστεί, είναι ότι η 12χρονη είχε πει πως ο πρώτος κατηγορούμενος την πήγαινε και σε οίκους ανοχής, το οποίο η κ. εισαγγελέας το έβγαλε από το κάδρο των πρώτων κατηγορουμένων και ουσιαστικά επιρρίπτει την ευθύνη της μαστροπείας στη μητέρα» συμπλήρωσε.

«Παρόλο που το δικαστήριο ήταν κεκλεισμένων των θυρών, εξετάστηκε ψυχολόγος και καθηγήτρια πανεπιστημίου, εξετάστηκε η παιδοψυχίατρος που παρακολουθεί την ανήλικη τα τελευταία 2 χρόνια και ένας άλλος ψυχίατρος και όλοι οι ειδικοί είπαν πως το παιδί λέει την αλήθεια για τον πρώτο κατηγορούμενο και για τη μητέρα» κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό