19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οργή για τον αθλητή του χόκεϊ που έκοψε τον λαιμό αντιπάλου του με παγοπέδιλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του Άνταμ Τζόνσον, σε αγώνα χόκεϊ επί πάγου στην Αγγλία, οργή επικρατεί στα social media για τον Ματ Πέτγκρεϊβ.

Ο αθλητής των Sheffield Steelers χαρακτηρίζεται ως «βρώμικος παίκτης» από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τον κατηγορούν ακόμη και για «πιθανή ανθρωποκτονία».

Ο Άνταμ Τζόνσον των Nottingham Panthers δέχθηκε θανατηφόρο χτύπημα στον λαιμό από το παγοπέδιλο του Πέτγκρεϊβ, κατά τη διάρκεια μιας φάσης του αγώνα.

Ο τραυματισμός του 29χρονου Τζόνσον ήταν σοκαριστικός, ενώ αμέσως μετά έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας μια τεράστια λίμνη από αίμα.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δεν κατάφεραν να σώσουν τον άτυχο παίκτη και ο τραυματισμός του αποδείχθηκε μοιραίος.

Συντετριμμένοι οι οπαδοί και οι συμπαίκτες του άφησαν λουλούδια και αφιερώματα έξω από το γήπεδο την Κυριακή (29.10) στην μνήμη του Αμερικανού αθλητή.

Την ίδια στιγμή, όμως, τα social media και πιο συγκεκριμένα το X (πρώην Twitter) γέμισα από μηνύματα οργής προς το πρόσωπο του 31χρονου Ματ Πέτγκρεϊβ, ο οποίος στην σοκαριστική φάση πήγε να βγάλει άλλο παίκτη εκτός πορείας, αλλά -μόλις δεν το κατάφερε- άπλωσε άτσαλα το πόδι του στον άτυχο Τζόνσον και τον βρήκε στο λαιμό.

«Ο παίκτης του NHL Άνταμ Τζόνσον πέθανε σε ζωντανή μετάδοση, αφού ο Ματ Πέτγκρεϊβ του έκοψε το λαιμό με το παγοπέδιλό του. Ο Πέτγκρεϊβ έχει ιστορικό κακής συμπεριφοράς. Έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα λεπτά ποινής (σεζόν 2022-2023) και αποβάλλεται από παιχνίδια» αναφέρεται σε ένα σχόλιο.

«Ο Ματ Πέτγκρεϊβ είναι γνωστό ότι είναι βρώμικος παίκτης και έχει αποβληθεί από πολλούς αγώνες για “ύπουλα” χτυπήματα. Θα έπρεπε να συλληφθεί σήμερα και είναι αηδιαστικό που οι περισσότεροι τίτλοι των μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο για “ατύχημα”», γράφει ένα άλλο μήνυμα.

«Βλέποντας το βίντεο φαίνεται σαν να σήκωσε σκόπιμα το πόδι του για να προκαλέσει τραυματισμό. Πιθανή ανθρωποκτονία» τονίζει ένας άλλος χρήστης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

«Πρέπει ισοβίως να μην ξαναπαίξει χόκεϊ και στη συνέχεια να μπει στη φυλακή» αναφέρει ένας άλλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό