20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Οργάνωσαν τα πάντα και έφυγαν από την Αθήνα»- Κροατική εφημερίδα κατονομάζει τους δύο διοργανωτές

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών, πρώην ηγέτης των Bad Blue Boys (BBB) με τα αρχικά D.H.I.,  και  ένας απόφοιτος κοινωνιολογίας με τα αρχικά I.Z. θεωρούνται  από τις Κροατικές αστυνομικές αρχές ως οι βασικοί  διοργανωτές της επιδρομής των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την αιματηρή κατάληξη. Οι δύο, αφού οργάνωσαν τα επεισόδια, έφυγαν από την Ελλάδα.

Αυτό υποστηρίζει με αποκλειστικό ρεπορτάζ η Κροατική εφημερίδα, Nacional που επικαλείται πηγές της αστυνομίας, και μέλη της  Bad Blue Boys. Παράλληλα τονίζει με έμφαση ότι η αστυνομία δεν αποκαλύπτει πτυχές των γεγονότων, και αν οι δύο άντρες  προσήχθησαν για ανάκριση.

Η Nacional καταγγέλλει το ότι μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία του φίλαθλου της ΑΕΚ, «η αστυνομία δεν δίνει απαντήσεις στο βασικό ερώτημα: έχουν εντοπίσει ποιος είναι ο διοργανωτής της καθόδου 120 ατόμων στην Αθήνα;»

Επίσης διερωτάται,  γιατί η κροατική αστυνομία δεν συμμετείχε πιο ενεργά ώστε να αποτραπεί η φονική επιδρομή και αποποιήθηκε των ευθυνών της με την δικαιολογία ότι έστειλε έγκαιρα στην ελληνική αστυνομία πληροφορίες για το κομβόι των φιλάθλων που πηγαίνει στην Αθήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό