20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οπαδοί του Αμβούργου έβαλαν κλειδαριές ποδηλάτων στην εστία ένεκα διαμαρτυρίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το γερμανικό ποδόσφαιρο βρίσκεται κοντά στο να δεχτεί την είσοδο επενδυτών ερχόμενοι από το εξωτερικό, κάτι που έχει φέρει θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς πολλών ομάδων των πρωταθλημάτων.

Διαχρονικά οι φίλαθλοι του γερμανικού ποδοσφαίρου εκφράζουν την αντίθεσή τους στην είσοδο επενδυτών, ξεχωρίζοντας από την συνήθη συγκυρία που επικρατεί σε άλλα πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής (09/02) είχαμε δύο τέτοια περιστατικά διαμαρτυρίας των οπαδών. Το πρώτο έλαβε χώρα στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και της Φράιμπουργκ για την Bundesliga, με τους φίλους της πρώτης να διακόπτουν για τουλάχιστον 10 λεπτά την αναμέτρηση πετώντας κέρματα και μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς στο ματς του Αμβούργου με αντίπαλο το Αννόβερο για την δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, συνέβη μια κίνηση ανάλογου σκοπού αλλά λίγο πιο… πρωτότυπη.

Πιο συγκεκριμένα, μια μερίδα οπαδών του Αμβούργου εφάρμοσαν έξι κλειδαριές ποδηλάτων στην μια εστία, εκφράζοντας έτσι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την διαφωνία τους στην ενδεχόμενη είσοδο επενδυτών στο ποδόσφαιρο της χώρας τους.

Το… σχέδιο των φίλων των γηπεδούχων τέθηκε σε εφαρμογή κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με το Αννόβερο, με αποτέλεσμα να υπάρξει μισάωρη καθυστέρηση στην συνέχιση της αναμέτρησης, αφού το προσωπικό του γηπέδου προσπαθούσε να αφαιρέσει τις κλειδαριές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό