27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Οπαδοί της Βικτόρια Πλζεν επιτέθηκαν στον κόσμο μετά τον τελικό κυπέλλου Τσεχίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σκηνές βίας περισσότερο παρακολούθησαν οι θεατές του τελικού Τσεχίας μεταξύ της Σπάρτα Πράγας και Βικτόρια Πλζεν, καθώς οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη της αναμέτρησης και επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και όχι μόνο. Τέτοιες εικόνες, δεν έχουμε ξαναδεί σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Στο τέλος, η Σπάρτα Πράγας πανηγύρισε το τρόπαιο του κυπέλλου. 

Συγκεκριμένα, μετά την λήξη της αναμέτρησης, οπαδοί της Βικτόρια Πλζεν και συνάμα των ηττημένων του τελικού, εισέβαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε ανθρώπους της Σπάρτα Πράγας, αλλά και σε αγνούς φιλάθλους. 

Χωρίς να χάνουν χρόνο, οι οπαδοί της Σπάρτα Πράγας μπήκαν και εκείνοι στον… χορό, για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, αλλά και τον σύλλογό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν σοβαρά τραυματίες.  

Επίθεση δέχτηκαν και δημοσιογράφοι, οι οποίοι βρισκόντουσαν εκεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα, οπαδοί της Βικτόρια Πλζεν τους πέταξαν ένα σκαμπό, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς. Οι ένθερμοι άντρες, πάλεψαν και με την Αστυνομία, η οποία προσπάθησε να τους απωθήσει με κάθε δυνατό τρόπο. 

Αφότου η ηρεμία αποκαταστάθηκε, η Σπάρτα Πράγας πανηγύρισε τον τίτλο του κυπέλλου ειρηνικά, χωρίς κάποιος να χαλάσει και πάλι, την γιορτή του τσέχικου ποδοσφαίρου. Αξίζει να αναφερθεί πως ο σύλλογος της πρωτεύουσας κατάφερε να πάρει την νίκη στο 90+1′, επικρατώντας 2-1 και συνάμα κατακτώντας το 8ο κύπελλο στην ιστορία της. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό