23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Οπαδοί της ΑΕΚ μαζεύουν υπογραφές για να αποκλείσει η UEFA την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσω πλατφόρμας οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά και άλλων ομάδων, μαζεύουν υπογραφές για να… πείσουν την UEFA να πετάξει εκτός Ευρώπης την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
 

Η σοκαριστική είδηση του θανάτου του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ μετά το «ντου» των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Άπαντες παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν με τις κινήσεις τους να καταστήσουν σαφές προς την UEFA ότι δεν υπάρχει χώρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τέτοια φαινόμενα, αλλά και για συλλόγους με οπαδούς με ακραίες απόψεις και φανατισμό που μπορεί να αποφέρει τραγικά αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα και οι οπαδοί της ΑΕΚ προσπαθούν να πιέσουν και να… πείσουν την UEFA με τον δικό τους τρόπο για να πετάξει εκτός Ευρώπης την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Κάπως έτσι, μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας συγκεντρώνουν (παρέα και με οπαδούς άλλων ομάδων) υπογραφές για να αποκλειστεί ο κροατικός σύλλογος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο στόχος μάλιστα είναι οι 2500 χιλιάδες υπογραφές και σύντομα θα ολοκληρωθεί ο αριθμός, αφού μέχρι και τη 1:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, απομένουν λιγότερες από 50 ακόμα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό