18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οπαδική… πινελιά στο «CARNIVAL» του Κάνιε Γουέστ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πολυαναμενόμενος δίσκος του Κάνιε Γουέστ, «VULTURES 1» σε συνεργασία με τον Ty Dolla Sign κυκλοφόρησε στις 9 Φεβρουαρίου, δύο μήνες σχεδόν από την ημερομηνία που είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα έβγαινε. Κατευθείαν αγαπήθηκε από πάρα πολύ κόσμο με το τραγούδι «CARNIVAL» να είναι αυτό που ξεχώρισε στα αυτιά των ακροατών, κάτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίο.

Ο Αμερικανός ράπερ ήθελε με αυτό το κομμάτι να προκαλέσει… οπαδικά αισθήματα σε όποιον θα το άκουγε. Πώς θα το πετύχαινε, λοιπόν, αυτό; Μα φυσικά προσκαλώντας τους οπαδούς της Ίντερ να τραγουδήσουν το ρεφρέν. Μέλη της «Curva Nord Milano», όπως ονομάζεται η οργάνωση οπαδών των «Νερατζούρι», ταξίδεψαν μέχρι την Αμερική για την ηχογράφηση του «CARNIVAL», με το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό. 

Μάλιστα, σύμφωνα με την Ιταλική Gazzetta Dello Sport, ο Κάνιε θα παρευρίσκεται στις κερκίδες του «Τζουζέπε Μεάτσα» την Τρίτη (20/02) κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ίντερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League.

Το άλμπουμ των δύο καλλιτεχνών γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία από την πρώτη στιγμή, κάνοντας ντεμπούτο στην πρώτη θέση του Billboard 200 με 148 χιλ. πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και αποτελεί το 11ο κατά σειρά πρότζεκτ του Κάνιε που… πιάνει κορυφή στα τσαρτ. 

Στο «VULTURES 1» συμμετέχουν, επίσης, κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ραπ σκηνής όπως Πλέιμποϊ Κάρτι, Τράβις Σκοτ, Φρέντι Γκιμπς, Γουάι Τζι, Λιλ Ντερκ, Κρις Μπράουν, Ριτς δε Κιντ, Κουέβο, Μπαμπ Τζέι, καθώς και η κόρη του Κάνιε, Νορθ Γουέστ.

Εν τέλει, ο πασίγνωστος καλλιτέχνης μετουσίωσε στην πράξη την σύνδεση που δημιούργησε με τους φιλάθλους της Ίντερ, δίνοντας το «παρών» στο «Σαν Σίρο» για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους για τη φάση των «16» του Champions League.

Άρης Κωνσταντινίδης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό