20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ομόνοια – Ολυμπιακός Λευκωσίας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ειδήσεις Ελλάδα

Τοπικό ντέρμπι στη Λευκωσία απόψε για το κυπριακό πρωτάθλημα, με την Ομόνοια να παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, σε ένα ματς με σημαντική διόρθωση στο σετ αποδόσεων.

Πέρα από το Κόπα Αφρικα, και τις αναμετρήσεις Τορίνο – Φιορεντίνα και Εσπανιόλ – Ελτσε για το ιταλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα αντίστοιχα, υπάρχει απόψε και το τοπικό ντέρμπι στο κυπριακό πρωτάθλημα με την Ομόνοια να αναμετράται με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (19:00 Live από το SPORT24)

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση παρατηρείται πολύ μεγάλη διόρθωση στο σετ αποδόσεων. Το διπλό άνοιξε σε τιμές άνω του 7.00, αλλά έχει υποχωρήσει σημαντικά, στο 4,75 κατά μέσο όρο, δηλαδή η μεταβολή ξεπερνάει το 40%! Αυτή η διόρθωση έχει δύο λόγους. Αφενός, η Ομόνοια θα παραταχθεί με πολλές απουσίες, τουλάχιστον εννιά στον αριθμό, αφετέρου ο Ολυμπιακός έχει ντεμπούτο νέου τεχνικού στον πάγκο του.

Ομόνοια – Ολυμπιακός Λευκωσίας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Μετά την ήττα με 3-0 από την ΑΕ Λεμεσού και τη συμπλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη, ο Γιώργος Πετράκης υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή. Στη θέση του Ελληνα τεχνικού, οι “μαυροπράσινοι” προσέλαβαν τον 55χρονο, Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από τους ισπανικούς πάγκους, ενώ στο παρελθόν είχε και ένα πολύ σύντομο πέρασμα από αυτόν του Αρη.

Από την πλευρά της, η Ομόνοια έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (1-2-2) και βρίσκεται 10 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-0 της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, που αποτελεί έδρα και των δύο ομάδων. Γενικά, ο Ολυμπιακός στα ντέρμπι της Λευκωσίας αποδεικνύεται αρκετά ανθεκτικός και σε τρία ματς φέτος με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, έχει συλλέξει επτά βαθμούς!

Το ματς λοιπόν δεν αναμένεται εύκολο για την ελλιπή Ομόνοια και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Λευκωσίας θα έχει απόψε στον πάγκο του νέο προπονητή, μπορούμε να κοιτάξουμε προς τα διπλό με AH+1, σε απόδοση 1.78, καλύπτοντας τα νότα μας σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ομόνοια – Ολυμπιακός Λευκωσίας: 2 AH+1 (απόδοση 1.78), 19:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό