20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ομόνοια: Να κερδίσει την ΑΕΛ και τον… κόσμο της!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τους παίκτες της Ομόνοιας. Με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος», θα μπουν οι τελευταίες πινελιές, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΛ (2/1,19:00).

Πλησιάζει το πρώτο ματς για το 2024 για την Ομόνοια, με τους παίκτες να βρίσκονται στο «Ηλίας Πούλλος» το απόγευμα για την καθιερωμένη προπόνηση πριν τον αγώνα.

Στόχος εκ των ων ουκ άνευ να εισέλθει νικηφόρα στο 2024, δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω της τη ντροπιαστική ήττα από το ΑΠΟΕΛ.Παράλληλα, πέραν του αυτονόητου, των τριών βαθμών, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι παίκτες του, έχουν ένα ακόμα «στοίχημα» για αύριο. Να κερδίσουν μαζί με την ΑΕΛ και τον κόσμο τους. Κακά τα ψέματα η εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στην ομάδα έχει κλονιστεί αφάνταστα, μετά το παιχνίδι με το Αποελ, και αυτό που οφείλουν είναι μέσω των επόμενων αγώνων, αρχής γενομένης με την Αελ, να επανορθώσουν και να μπορέσουν να επουλώσουν έστω εν μέρει τις πληγές που άνοιξαν στο «αιώνιο».Απάθεια τύπου ΑΠΟΕΛ από τους παίκτες, αδιανόητα λάθη της τεχνικής ηγεσίας, στο ίδιο παιχνίδι, απαγορεύονται διά… ροπάλου.Η Αελ είναι ανεβασμένη, δεν έχει και κάτι να… χάσει, απεναντίας αν φύγει με κέρδος αύριο από τη Λευκωσία, θα μεγενθύνει την εσωστρέφεια και τα προβλήματα στο «πράσινο» οικοδόμημα.

Στα αγωνιστικά νέα, μοναδικό ερωτηματικό είναι ο ‘Ανταμ Μάθιους. Ο Ουαλός μπακ δείχνει να έχει ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και εκτός απροόπτου, θα είναι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου, όπως και οι Σεμέδο και Ουζόχο, οι οποίοι θα αγωνιστούν αύριο κι έπειτα θα αναχωρήσουν για το Κόπα Άφρικα. Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

ΑΓ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό