14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ομόνοια: Με τους «νέους» για νέο νικηφόρο ξεκίνημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Ομόνοια θέλουν να αφήσουν πίσω την γκέλα με την ΑΕΖ (0-0) και να ξεκινήσουν ένα νέο σερί νικών, με τη βοήθεια των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Κρίσιμο ματς για το «τριφύλλι». Θα επιδιώξει σήμερα διακαώς τη νίκη, με αντίπαλο τη Πάφο , η οποία αν έρθει θα έχει πολλαπλά ωφέλη. Αφενός θα δηλώσει εκ νέου η ομάδα παρούσα απέναντι σε ένα σύνολο άκρως ποιοτικό με τους ίδιους στόχους, έστω και αν δεν διάγει τα καλύτερα του. Και αφετέρου για να επαναφέρει ηρεμία, ελπίδα στο «πράσινο» οικοδόμημα και δη στο κόσμο που είναι εμφανώς απογοητευμένος στο μέγιστο βαθμό, απόρροια της τραγικής παρουσίας με την ΑΕΖ και το στραπάτσο.

Το πρωτάθλημα δεν εξαρτάται από την ίδια, αλλά οφείλει εισερχόμενη στη σειρά των τεσσάρων διαδοχικών ντέρμπι, πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, να πάρει το μάξιμουμ, ενόψει πλέι-οφ. Γιατί εξίσου σημαντικές είναι και οι υπόλοιπες δυο θέσεις που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς και το Κύπελλο, ούσα η ομάδα που το κατακτά δυο σερί χρονιές. Ακόμη υπάρχει μεγάλος δρόμος ενώπιον της, με μάχες ντέρμπι κάθε εβδομάδα και όλα είναι ακόμη ρευστά. Ως εκ τούτου από το απογευματινό καθοριστικό ντέρμπι στο ΓΣΠ, διακυβεύονται πολλά και για της δύο ομάδες, η Ομόνοια εστιάζει ασφαλώς στα δικά της.

Γρίφος η εντεκάδα

Αγωνιστικά με προσθαφαιρέσεις, ενόψει, καθώς θα ενισχύσουν την προσπάθεια νίκης τα νέα αποκτήματα, Στεπίνσκι και Μπάκιτς, ο Πολωνός φορ μάλιστα φλερτάρει με την εντεκάδα. Αλλά θα απουσιάσουν, ο Λοΐζου που φεύγει για Ολλανδία και οι έχοντες προβλήματα, Μπασιρού και Ψάλτης. Επίσης εξακολουθούν να είναι παροπλισμένοι, οι Σιπριάνο, Αλιούμ, εκτός πλάνων και οι διεθνείς , Σεμέδο, Ουζόχο, δε βάζω μέσα στην εξίσωση τον Καρίμ, αφού έχει τεθεί εκτός λίστας.

Επανήλθε από το Κόπα Άφρικα ο Κασσάμα, επιστρέφει από τιμωρία ο Κουλιμπαλί. Έχει ξεμείνει από winger ο κόουτς Ρέιχνταλ και η εντεκάδα κυριολεκτικά είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Σίγουρες οι αλλαγές, ίσως για πρώτη φορά να δούμε και νέο σχηματισμό.

Πιθανή σύνθεση : Φαμπιάνο στο τέρμα, με Μάθιους Κουλιμπαλί , Λανγκ και Παναγιώτου στην άμυνα. Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπέζους στον άξονα, Σίμιτς αριστερά, Κακουλλής δεξιά (παίζει έκπληξη για το δεξί φτερό). Και Στεπίνσκι στη κορυφή. Θέση διεκδικούν επίσης, οι Μπάκιτς, Αμού, Κασάμα. «Παίζει» και το σενάριο 5αδας πίσω, με Στεπίνσκι-Κακουλλή επιθετικό δίδυμο.

Στις πέντε η σέντρα, τηλεοπτικά από Primetel, προσφέρεται για μεγάλη προσέλευση κόσμου, παρά την απογοήτευση του «λαού».

ΑΓ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό