16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ομπρέλα στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις σε Αθήνα την Κυριακή 12 Νοέμβρη

Ειδήσεις Ελλάδα

H πρόβλεψη της μετεωρολόγου του flash.gr Ελίνας Καρέτσου

Την Κυριακή , σε αρκετές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν τοπικές βροχές , ενώ από το βράδυ αναμένεται νέο καιρικό σύστημα από τα βορειοδυτικά με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.

 EUROKINISSI 

Πιο αναλυτικά, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ωστόσο Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, και συγκεκριμένα στο Ιόνιο, την ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο και στην Κρήτη .

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας και αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα εκδηλωθούν καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ οι βροχές βαθμιαία θα ενταθούν στα δυτικά και θα επεκταθούν στα βόρεια της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ στο Ιόνιο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά τους 23 βαθμούς και στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα και κατά τόπους πιο πυκνές και αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία και από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 έως 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό