25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου για Κασσελάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Στέφανο Κασσελάκη έβαλε στο στόχαστρο ο Αχιλλέας Μπέος στις πρώτες του δηλώσεις για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, προχωρώντας σε ένα σεξιστικό – ομοφοβικό παραλήρημα μπροστά σε ένα κοινό που τον αποθέωσε για τις δηλώσεις του.

Ο Αχιλλέας Μπέος επανεξελέγεται με ποσοστό κοντά στο 57% σε συμμετοχή που ξεπέρασε οριακά το 54% στον Δήμο του, και με τον αντίπαλό του Νικόλαο Παπαπέτρο να φτάνει στο 37%. Στην… “πανηγυρική” λοιπόν ομιλία του προς τους ψηφοφόρους που τον επέλεξαν για να συνεχίσει τη δημαρχία του, έμεινε πιστός στο “στίγμα” ματσίλας και αναχρονισμού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “δεν θα παράγουμε π@@@ς όπως ο Κασσελάκης”.

“Εγώ δεν έχω κάποιο πτυχίο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι, κατέστρεψαν τη χώρα”, είπε ακόμη ο κ. Μπέος σε ένα ακόμη κρεσέντο λαϊκισμού.Εν συνεχεία επιτέθηκε συλλήβδην σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ, λέγοντας ότι “αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη” , αναφέροντας “τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε που..δες;”.

 

Απαντώντας στα παραπάνω, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είπε, αναφέροντας πως αναμένει εισαγγελική παρέμβαση για όσα ακούστηκαν: “Για τα σχόλια του κ. Μπέου δεν έχω πολλά να πω, απλά θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη επιτέλους και σε αυτό το θέμα να κάνει τη δουλειά της”.

Στο πλευρό του κ. Κασσελάκη πήρε θέση και η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος προέβη σε χυδαία επίθεση εναντίον και του Νάσου Ηλιόπουλου στον “αέρα” του ΣΚΑΙ, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος άφησε αιχμές για ύποπτες οικονομικές δραστηριότητες στην ΠΑΕ Βόλου.

Δείτε το περιστατικό παρακάτω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό