17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης ο 71χρονος σύντροφός της

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα ομολόγησε ο 71χρονος που συνελήφθη νωρίτερα από τις αρχές. Ειδικότερα, ο δράστης παραδέχτηκε πως ήταν αυτός που την εκτέλεσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι της μητέρας της, όπου και είχε βρει καταφύγιο.

Ο δράστης υποστήριξε ότι διέπραξε το έγκλημα λόγω «ερωτικής αντιζηλίας». Είχε διαφύγει με το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο είχε σταθμεύσει κάτω από τον περιφερειακό, προς το λιμανάκι της Δραπετσώνας.

Σημειώνεται πως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά, εκεί όπου και ομολόγησε το έγκλημά του. Γι’ αυτό, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η ΕΛΑΣ συνέλαβε τον 71χρονο στο Κερατσίνι. Μάλιστα συνελήφθη στο αυτοκίνητο του θύματος με την καραμπίνα, με την οποία την πυροβόλησε δίπλα του.

Σημειώνεται πως το πρωί της Τρίτης η 43χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή έχοντας δεχτεί πυροβολισμούς από όπλο στο σπίτι της επί της οδού Αίαντος στη Σαλαμίνα.

Βάσει πληροφοριών από αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η 43χρονη πριν από τρεις ημέρες, στις 2 Δεκεμβρίου, είχε μεταβεί μαζί με τη μητέρα της στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας και είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, η 43χρονη είχε καταγγείλει ότι ο 71χρονος την εξύβρισε και τη χτύπησε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αστυνομικοί συμβούλευσαν τη 43χρονη να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 71χρονο, αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της.

Η 43χρονη όντως τις τελευταίες μέρες έμενε με τη μητέρα, αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το panic button.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό