18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός 1-5: Άνετοι και ωραίοι οι «ερυθρόλευκοι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό στο «Αθ. Διάκος» κόντρα στην Λαμία με το εμφατικό σκορ 5-1 παρά το εκτεταμένο ροτέισον και τις αλλαγές. Οι Πειραιώτες κατάφεραν και έκαναν την νίκη σπουδαία με την απόδοσή τους και βρίσκονται πλέον στο -3 από την κορυφή με ένα ματς περισσότερο. Το μυαλό όλων τώρα είναι στην κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου θα τα δώσουν όλα για όλα για την νίκη και το υπέρ τους προβάδισμα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, και έψαχνε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Σε ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε σκόραρε 3 γκολ με απόλυτους πρωταγωνιστές του τον Ελ Καμπί και τον Γιόβετιτς.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο με στο 23ο λεπτό με τον Γιόβετιτς, που δέχτηκε την μπάλα στην μικρή περιοχή με πλάτη προς την εστία γύρισε και με ένα φοβερό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το δεύτερο γκολ για τους Πειραιώτες ήρθε από την άσπρη βούλα μόλις δύο λεπτα μετά στο 27′. Ο Γιόβετιτς ξανά πρωταγωνιστής που κέρδισε το φάουλ στην περιοχή από ανατροπή του Τσιλούλη. Ο Ελ Καμπί ανέλαβε την εκτέλεση και σημάδεψε εύστοχα δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού συνέχισε. Λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ξανά το δίδυμο Γιόβετιτς Ελ Καμπί συνεργάστηκε με τον πρώτο να μοιράζει και τον δεύτερο να εκτελεί με το κεφάλι στο 45′ για τελικό σκορ του πρώτου μέρους και το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος για την Λαμία μοιραίος έγινε ο Κορνέζος που από δικό του λάθος ήρθε το 4-0 για τον Ολυμπιακό (81′)  με αυτογκόλ ενώ δύο λεπτά μετά, από λάθος πάσα του ίδιου προς τα πίσω ο Ελ Αραμπί το εκμεταλλεύτηκε και έγραψε το 5-0. Το γκολ της τιμής για την Λαμία πέτυχε ο Λέκ στο 88΄ που έγραψε και το τελικό 5-1 στο ματς.

Ευαγγελία Φάκα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό