16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός 0-0: «Στοπ» στο Περιστέρι και για τους Πειραιώτες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον Ολυμπιακό για τη 15η αγωνιστική της Super League 1. Οι Περιστεριώτες αποδεικνύουν ότι με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο για καμία ομάδα.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0, με τον Ατρόμητο να κόβει βαθμούς από τον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη που πήρε επί του Παναθηναϊκού με 3-2.

Το ματς

Η πρώτη καλή επίσκεψη του Ολυμπιακού στην αντίπαλη περιοχή ήταν στο 3′, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Ντάνιελ Ποντένσε, βρήκε πάνω στα σώματα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, καμία ομάδα δεν είχε τελική, με τους Τσιντώτα και Πασχαλάκη, να μην είχαν ανησυχήσει. 

Η πρώτη τελική του αγώνα, ανήκε στον Ολυμπιακό. Ο Ροντινέι, έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά με το αριστερό, ο Ιβάν Μπρίνιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και στο 18′ προσπάθησαν με ένα μακρινό σουτ του Ορτέγκα να ανοίξει το σκορ. 

Eurokinissi

Η πρώτη φάση του Ατρομήτου ήταν στο 24′ με ένα μακρινό σουτ του Έντερ, το οποίο δεν είχε ενοχλήσει τον Πασχαλάκη. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ελ Κααμπί πήρε μία κεφαλιά από σέντρα του Μασούρα, αλλά η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

Ο Ατρόμητος είχε την καλύτερη φάση του ματς στο 26΄. Μετά από σέντρα του Έρλινγκμαρκ, ο Γιουμπιτάνα πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μόνος του, αλλά δεν σημάδεψε εστία.

Eurokinissi

Ένα πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, αλλά δίχως να βάλει σε μπελάδες τον Τσιντώτα.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Γιόβετιτς που πέρασε στη θέση του Μπρίνιτς, είχε την πρώτη τελική του δευτέρου μέρους. Ο Μαυροβούνιος έκανε ένα σουτ με το δεξί εκτός περιοχής στο 47′, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η φάση της βραδιάς ανήκε στον Ατρόμητο, ο Βαλένσια στο 53′ βρέθηκε μπροστά στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε μεγάλη απόκρουση και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι είχε πάρει καλό ρυθμό. Στο 58′ ο Γιόβετιτς, που ήταν δραστήριος, προσπάθησε με ένα τακουνάκι από πλάγια θέση να πετύχει γκολ, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ελ Κααμπί από πλάγια θέση σούταρε, όμως ο Τσιντώτας ήταν σταθερός.

Στο 75′ ο Μασούρας βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως το σουτ του βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Από το κόρνερ, ο Ρέτσος πήρε την κεφαλιά, όμως αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο, είχαν συχνές επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν το γκολ.

Στο 84′ ο Ποντένσε έχασε μεγάλη ευκαιρία. Βρέθηκε κοντά στη μικρό περιοχή, σούταρε αφύλαχτος μετά από προσποίηση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Έντερ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Αθανασίου

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα – Έσε, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μπρίνιτς – Μασούρας, Ελ Κααμπί

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό