17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Χωρίς Γκος η 12άδα με την Αρμάνι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γουίλιαμς Γκος δεν μπορεί τελικά να ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι στο Μιλάνο και μένει εκτός 12άδας για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος ήταν ο παίκτης που βρισκόταν σε… αμφιβολία όσον αφορά τη συμμετοχή του απέναντι στην Αρμάνι, όμως τελικά δε θα καταφέρει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ που τραυματίστηκε στους οπίσθιους μηριαίους στην αναμέτρηση απέναντι στον Άρη για την Basket League, έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων όμως δεν ήταν έτοιμος τελικά να βρεθεί στη 12άδα του Ολυμπιακού για την πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων της εβδομάδας, με την επιστροφή του πιθανότατα να γίνεται κόντρα στην Αρμάνι την Πέμπτη (19/10).

Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει και μία επιστροφή στη 12άδα, αυτήν του Λουκ Σίκμα. Όπως είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Σίκμα θα μπει κανονικά στην αναμέτρηση με την Αρμάνι, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, τον οποίο και αποκόμισε επίσης στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

Θυμίζουμε πως μαζί με τον Γκος, εκτός για τον Ολυμπιακό παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό