16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Χαμός με το ‘καλημέρα’, μεγάλη πιθανότητα για δύο ντέρμπι σε μια βδομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
17.07.2023 | 18:16

ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Η κλήρωση της regular season της EuroLeague έβγαλε το ντέρμπι αιωνίων για την πρεμιέρα, γεγονός που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να παίζουν δύο φορές μέσα σε μια βδομάδα, με το “καλημέρα” της νέας σεζόν.

Το συναπάντημα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της EuroLeague βάζει από νωρίς φωτιά στην αγωνιστική κόντρα των δύο αιωνίων. Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με φόντο την ιδανική εκκίνηση στη regular season της EuroLeague και την συνεπακόλουθη ευφορία στις τάξεις των φιλάθλων τους.

Αυτό το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα όμως, δεν θα είναι το πρώτο στο οποίο θα αναμετρηθούν για το 2023/24. Βλέπετε, μια βδομάδα νωρίτερα διεξάγεται το Super Cup του ΕΣΑΚΕ στη Ρόδο. Εκεί όπου μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να αναμετρηθούν. Είτε στον ημιτελικό είτε στον τελικό -αυτό θα γίνει γνωστό μετά από την κλήρωση.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο, όπερ και σημαίνει πως δεν αποκλείεται (το κάθε άλλο) ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός να αναμετρηθούν δύο φορές μέσα σε μια βδομάδα!

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Super Cup (όπως επίσης το πρόγραμμα της regular season της Basket League) θα γίνουν γνωστά μέσα στον Σεπτέμβριο, μετά από το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό