18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Φενέρ: Στο ΣΕΦ για να… πάρει τον Βεζένκοφ ο προπονητής της χρονιάς στο NBA

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ο Νταν Μπράουν θα βρεθεί στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης (9/5) για να δει από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ.

Το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ φαίνεται πως είναι μακριά από την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό από την επόμενη σεζόν.

Οι Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματα του Βούλγαρου φόργουορντ στο NBA, έχουν δείξει ήδη το ενδιαφέρον τους, ωστόσο πλέον το «φωνάζουν» προς πάσα κατεύθυνση.

Κι αυτό γιατί το βράδυ της Τρίτης (9/5) θα βρεθεί στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει από κοντά τον Βεζένκοφ και τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας ο Μάικ Μπράουν.

Ο κορυφαίος προπονητής της κανονικής περιόδου στο NBA και head coach των Κινγκς έχει ενημερώσει για την παρουσία του στην Ελλάδα και πιθανότατα θα έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πιθανότερο MVP της Euroleague για φέτος.

Μέχρι τώρα τον Βεζένκοφ είχαν παρακολουθήσει από κοντά βοηθοί του Μάικ Μπράουν και μέλη του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας του Σακραμέντο, αλλά πλέον φαίνεται πως οι Κινγκς έχουν αποφασίσει να επενδύσουν πάνω του.

Στην πρώτη του σεζόν στο Σακραμέντο, ο Μάικ Μπράουν έσπασε την… κατάρα, καθώς οι Κινγκς είχαν το μεγαλύτερο σερί (16 χρόνια) χωρίς παρουσία στα playoffs στις πέντε μεγαλύτερες λίγκες των ΗΠΑ. Όμως ο έμπειρος τεχνικός τους οδήγησε φέτος στην post season, όπου παρά το προβάδισμα με 2-0 απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τελικά αποκλείστηκαν στο Game 7, με τον Στεφ Κάρι να έχει 50 πόντους.

Ο Μπράουν, μάλιστα, στη ψηφοφορία για τον καλύτερο προπονητή του NBA τη φετινή χρονιά, πήρε 100 πρώτες ψήφους από τους 100 εκπροσώπους του Τύπου, με αποτέλεσμα να διαλύσει τον ανταγωνισμό και να βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε αυτή τη θέση.

Δεύτερος ήταν ο Μαρκ Ντάιγκνολτ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, τρίτος ο Τζο Μαζούλα των Μπόστον Σέλτικς, τέταρτος ο Τζέι Μπι Μπίκερσταφ των Κλίβελαντ Καβαλίερς και πέμπτος ο Μάικ Μαλόουν των Ντένβερ Νάγγετς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό