20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Υπογράφουν Ιμπόρα και Κίνι

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δύο παίκτες θα περάσουν εργομετρικά και θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια

Μετά τον Βιθέντε Ιμπόρα και ο Κίνι έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός δεξιός μπακ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ύστερα θα ανακοινωθεί από τους ερυθρόλευκους και στην συνέχεια θα μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Κίνι έχει περάσει από Ρεάλ Καστίγια, Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια και τη Γρανάδα, στην οποία βρισκόταν από το 2017.

Ιμπόρα: «Ευγνώμων προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ανυπομονώ να πιάσω δουλειά»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έφτασε πριν λίγες ώρες στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός άσος αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους και να ανακοινωθεί.

Κατά την άφιξή του ο Ιμπόρα εμφανίστηκε χαρούμενος που θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και δήλωσε ευγνώμων προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Αντόνιο Κορδόν και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Αντόνιο Κορδόν και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό