18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Σοβαρό πρόβλημα με Φαλ, χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μουσταφά Φαλ θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες και χάνει σημαντικά παιχνίδια της EuroLeague, αλλά και το ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός.

Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες και χάνει σημαντικά παιχνίδια της EuroLeague, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (22/1, 20:15) για τη 15η αγωνιστική της Basket League.

Ο Γάλλος σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την Τρίτη (16/1), από την οποία διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος.

Πέραν του ντέρμπι, ο Φαλ θα χάσει τα παιχνίδια με Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός), Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός), Άλμπα Βερολίνου (εντός), Μπάγερν Μονάχου (εκτός) και Βαλένθια (εκτός) για την Ευρωλίγκα.

Φέτος, ο Γάλλος μετράει φέτος 7.7 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.2 μπλοκ ανά 22’56” συμμετοχής σε 20 παιχνίδια της EuroLeague.

Από την άλλη πλευρά, ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος επίσης δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Κολοσσό, λόγω μυϊκού σπασμού στους προσαγωγούς, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για το ματς με τη Μακάμπι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό