18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» για το προβάδισμα στο ΣΕΦ – Η ώρα και το κανάλι του Game 3

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «πράσινους» στο ΣΕΦ για το Game 3, με τον νικητή να βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου στη Basket League.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το Game 2 κι ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών της Basket League, η οποία μεταφέρεται πλέον στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει sold out για το ματς της Κυριακής (11/6), όπου ο νικητής θα κάνει καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα κάνει το 2-1 θα χρειάζεται άλλη μια νίκη για να πάρει τον τίτλο, σε μια σειρά που οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν το φαβορί, αλλά οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει ότι θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε εκτός προπόνησης το Σάββατο (10/6) κι συμμετοχή του θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Βούλγαρος φόργουορντ υπέστη οστικό οίδημα κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει αν μπορεί να τον υπολογίζει.

Από την άλλη, εκτός προπόνησης έμεινε ο Δημήτρης Αγραβάνης, αλλά περισσότερο για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη.

Η ώρα και το κανάλι

Το Game 3 της σειράς των τελικών της Basket League είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (11/6). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό