16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Παίρνουν Μαντσίνι από τον Άρη οι Πειραιώτες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός: Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μετακομίζει τελικά από τον Άρη στον Πειραιά. 

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έλυσε την παρεξήγηση με τον Άρη κι επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά όπως φαίνεται όχι για πολύ.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Αργεντινό εξτρέμ από τον Άρη και να ολοκληρώσει τη δεύτερη χειμερινή του μεταγραφή μετά τον Ροντινέι. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τους δύο συλλόγους είναι πιθανή η συμφωνία. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είναι κοντά στο να πετύχει το deal με τους Θεσσαλονικείς και ο 26χρονος Μαντσίνι να κατηφορίσει στον Πειραιά για να δώσει λύσεις στα άκρα της επίθεσης.

Την τρέχουσα σεζόν ο Μαντσίνι έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Έχει σκοράρει τρία τέρματα, το ένα μάλιστα στη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού, ενώ έδωσε τέσσερις ασίστ σε κάτι περισσότερο από 1.100 αγωνιστικά λεπτά.

O Αργεντινός άσος αποκτήθηκε από τον Άρη το καλοκαίρι του 2019, από τη γαλλική Μπορντό και στους Θεσσαλονικείς συνολικά είχε 115 συμμετοχές με 13 γκολ και 15 ασίστ. Από την ΠΑΕ Άρης διαρρέει ότι έχει στα χέρια της πρόταση τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο κι από έναν ρωσικό σύλλογο για τον Μαντσίνι και ότι «θα προκριθεί όποια είναι πιο συμφέρουσα». Ο Μαντσίνι, βέβαια, δεν επιθυμεί να πάει στη Ρωσία και θα πιάσει λιμάνι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό