18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Ντε Λα Φουέντε, η πρώτη αποχώρηση – Ακολουθούν κι άλλοι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός: Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε αποχωρεί οριστικά τους «ερυθρόλευκους», όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Μαρσέιγ.

H διαδικασία ξεσκαρτίσματος στο ρόστερ του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεκινήσει. Η πρώτη αποχώρηση από τους «ερυθρόλευκους» θα είναι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Ο Αμερικανός εξτρέμ ήρθε ως δανεικός από την Μαρσέιγ, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ίσως θα περίμενε στους Πειραιώτες. Την αποχώρηση του παίκτη επιβεβαίωσε και ο ισχυρός άνδρας των Μασσαλών, Πάμπλο Λογκόρια με δηλώσεις του, τονίζοντας ότι θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα τον Γενάρη. 

? Pablo Longoria sur Konrad de la Fuente

?: “Le prêt de Konrad, c’est une situation particulière où l’on doit trouver une solution, ça se passe mal à l’Olympiakos et il partira certainement sur un autre prêt.”#TeamOM | #MercatOM

? Conférence de presse pic.twitter.com/6PlXtyfeVU

— Univers Marseillais ?? (@UniversOM13) November 15, 2022

«Ο δανεισμός του Κόνραντ είναι μια ειδική κατάσταση, στην οποία πρέπει να βρούμε μια λύση. Τα πράγματα πήγαν άσχημα στον Ολυμπιακό και δεδομένα θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ντε Λα Φουέντε θα είναι πάντως μόνο η αρχή καθώς θα ακολουθήσουν κι αλλες αποχωρήσεις. Κυκλοφορεί έντονα από το πρωί άλλωστε πως ακόμη και ο Μαρσέλο που αποκτήθηκε με θόρυβο στο φινάλε των μεταγραφών, βρίσκεται πλέον στην έξοδο.

 

 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό